Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ



Ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος,οι καστανές και οι μελαχρινές μπορούν γενικά να ξεφύγουν με περισσότερο χρώμα στο πρόσωπό τους. Οι μελαχρινές με καστανά μάτια φαίνονται μεγαλύτερες σε ηλικία όταν χρησιμοπιούν καφέ και μοβ αποχρώσεις. Εάν έχετε μαύρα μαλλιά και μπλε μάτια, δοκιμάστε μια απόχρωση του γκρι,το γκρίζο σχιστόλιθο, μαζί με μαύρο "smokey" και αν έχετε καστανά μαλλιά / μπλε μάτια, δοκιμάστε ροδί απόχρωση με έντονη καφέ μάσκαρα και πλούσιο χρώμα στα χείλη.


Τις περισσότερες φορές,το απαλό ροζ κραγιόν και ρουζ δεν κολακεύει τις μελαχρινές/καστανές. Οι γυναίκες με σκούρα καστανά μαλλιά θα πρέπει να παίξουν με εντονότερα χρώματα του μακιγιάζ αντ 'αυτού.Ένα πικάντικο κόκκινο χρώμα στα χείλη ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες με μέτρια έως σκούρα καστανά μαλλιά.Οι κοραλλί-ροδακινί αποχρώσεις στα χείλη και τα μάγουλα είναι καταπληκτικές διότι δίνουν φως στα καστανά μαλλιά.
Βάλτε  ένταση στο βλέμμα σας με μια σκιά που αποδίδει πολύ καλά το χρώμα της, τρίψτε με ένα πινελάκι το eyeliner και περάστε δύο στρώσεις από σκούρα καφέ αδιάβροχη μάσκαρα. Οι μελαχρινές με καστανά μάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα σκιάς ματιών.Μελαχρινές με πράσινα μάτια,μπορούν να τονίσουν φανταστικά τα μάτια τους με μοβ σκιά και eyeliner κάρβουνο. Κρατήστε το υπόλοιπο του προσώπου σας natural με ένα πολύ απαλό ρουζ και  ένα πολύ απαλό lip gloss. 
Για όσες συνηθίζουν να φορούν κόκκινο κραγιόν, βασικός κανόνας είναι να μακιγιάρουμε ελαφρά τα μάγουλα και τα μάτια για να συμψηφίζεται με το τολμηρό χρώμα στα χείλη.
Όσο για τα φρύδια, θα πρέπει να είναι 1-2 αποχρώσεις ελαφρύτερο από το χρώμα των μαλλιών για να μαλακώσει το πρόσωπο.
Κατά την επιλογή των καλλυντικών σας, όχι μόνο θεωρείται κύριο το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά και η περίσταση. Μελαχρινές με ξανθές ανταύγειες μπορούν να φορούν μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις καλύτερα από ό,τι  οι μελαχρινές με κόκκινες ανταύγιες.Να θυμάστε: Εάν έχετε σκούρα μαλλιά, να επιμένετε σε εντονότερα χρώματα του κραγιόν σας με ροδακινί και πικάντικα κόκκινα, κοραλλί, και βαθιές αποχρώσεις σκιών για τα μάτια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου