Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΑΜΟΥ-ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ 2012-2013 - ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ (2)


Δείτε τις επόμενες 5 φανταστικές προτάσεις διακόσμησης γάμου.....






(6) Γλυκό λιλά



Το γκρι του κασσίτερου σε συνδυασμό με το μελιτζανί,το δαμασκηνί με το γκρι και το μωβ με το ασημί είναι από τις αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά.

Μια φρέσκια ​​και ελαφριά προσέγγιση στα αυστηρά μωβ μαζί με αποχρώσεις του πράσινου σε ανθοδέσμες θα ήταν αν χρησιμοποιούσαμε πράσινες ορτανσίες και λιλά καμπανούλες.. Το λιλά, όπως το μπλε, είναι ένα χρώμα που αγαπούν σχεδόν όλοι, είτε πρόκειται για απαλή ή σκούρα απόχρωση και μπορεί να συνδυαστεί είτε με χρυσό ή ασήμι.




      



 

(7) Ουράνιο Τόξο 



Trendy και καλοκαιρινοί τόνοι,με χρώματα εμπνευσμένα από το   ουράνιο τόξο μπορούν να κάνουν μια θεαματική διακόσμηση!Ένας γάμος με θέμα το ουράνιο τόξο θα είναι μεγάλη έκπληξη για τους νέους και τους νέους στην καρδιά...



   


          
(8) Πράσινο της ελιάς και τοπάζι..



Τα χρώματα του φθινοπώρου είναι πλούσια, ζωντανά, πανέμορφα .... αλλά μερικά από αυτά, όπως το σοκολατί έχουν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά τα τελευταία χρόνια.Όπως το σοκολατί έτσι και οι συνδυασμοί καφέ και πράσινο, καφέ και μπλε, καφέ και ροζ έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά!  Σκεφτείτε το συνδυασμό του πράσινου της ελιάς με το τοπάζι...
Το κίτρινο τοπάζι, είναι ο γενέθλιος λίθος για το μήνα Νοέμβριο, και πράσινο της ελιάς, ένα ζεστό και φιλόξενο χρώμα με μια αρσενική αίσθηση, μαζί κάνουν έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων για το φθινόπωρο ή για γάμους με δεξιώσεις σε εξοχικούς χώρους. Επίσης,είναι πανέμορφα είτε με τόνους χρυσού ή αργύρου, με κλαδιά δέντρων που έχουν μπερδευτεί με βρύα σε χρυσά γυάλινα βάζα..


       The mother of the bride and a few of her friends created the wedding favors. They hand-painted glass jars with Meagan’s and Jake’s names, wedding date, and their olive branch logo, then filled each with extra-virgin olive oil. The favors also had tags attached to serve as escort cards.   "We wanted our wedding to have a warm Tuscan feel, almost as if you were visiting a vineyard somewhere on the coast of Italy," Meagan says. The couple selected a palette of chocolate brown, green, ivory, gold, and yellow that came to life at the tented reception. Centerpieces of yellow roses, olive branches, and lemons sat atop khaki-colored linens ...       

(9) Σαμπάνια και Μαύρο 



Το όνομα της σαμπάνιας φέρνει στο νου την κομψότητα! Αυτό το χρώμα δεν είναι χρυσό ... ούτε ασημί, δεν είναι μπεζ ή ροζ, αλλά ένα μείγμα από γυαλιστερές αποχρώσεις όλων αυτών που είναι απλά εκπληκτικά όμορφα.Απαλές πινελιές διακόσμησης με σαμπανί αποχρώσεις σε συνδυασμό με το δραματική μαύρο, θα δώσει έναν αέρα πλούτου και τον πλούτο στο γάμο σας,ακόμα κι αν έχετε ξοδέψει ελάχιστα χρήματα! Φανταστείτε μαύρα σατέν τραπεζομάντιλα με σαμπανί runner και σε λευκή παλέτα τα χρώματα των λουλουδιών ή φτερά στρουθοκαμήλου σε τεράστια βάζα ... απλά κόβουν την ανάσα!


                 
 
(10) Ροδακινί και Ασημί



Το ροδακινί φέτος έχει μια τάση για.... επιστροφή! Είχε πολλά χρόνια να χρησιμοποιηθεί στις διακοσμήσεις επειδή στο παρελθόν και ειδικά στη δεκαετία του '80 είχε χρησιμοποιήθει σχεδόν παντού στις διακοσμήσεις των σπιτιών..οπότε κάποιοι το είχαν χορτάσει!Στην περίπτωση αυτή,υπάρχει ο υπέροχος και πολύ λεπτός συνδυασμός του ροδακινί με το ασημί. Ροδακινί και κρεμ τριαντάφυλλα σε ασημένια κύπελλα και βάζα,με απαλές αποχρώσεις μέντας ... είναι ένας εξαιρετικός, δροσερός συνδυασμός χρωμάτων για την άνοιξη, το καλοκαίρι, ακόμα και το χειμώνα. 


                

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου