Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΑΜΟΥ-ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ 2012-2013 - ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ (1)



Οι 10 καλύτερες προτάσεις για τη διακόσμηση του γάμου σας για το 2012-2013!

Δείτε τις 5 πρώτες....





Μανταρινί και ζεστό ροζ (1) 

 Το μανταρινί είναι φωτεινό και "ανεβαστικό" χρώμα και ως εκ τούτου, είναι ένας τέλειος συνδιασμός για το γάμο σας την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Ωστόσο,το μανταρινί αν χρησιμοποιηθεί μόνο του σίγουρα θα είναι λίγο υπερβολικό, γι 'αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια μικρή λεπτομέρεια άλλου χρώματος για να σβήσει λίγο την ένταση του. Επιλέξτε ζεστό ροζ! Υπάρχει μια θεωρία για το ροζ ότι ενώ σκουραίνει τη γενική εικόνα αφήνει μια απαλότητα σε ό, τι αγγίζει.  Φανταστείτε την ανθοδέσμη και τη διακόσμηση με όλα τα τριαντάφυλλα ή τεράστιες μαργαρίτες ή ζέρμπερες σε μανταρινί και ροζ και ίσως και λίγο κίτρινο να σας προσφέρουν ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο γάμο σας. .


       #wedding #pink #orange #wedding #pink #orange  bright orange and pink flowers


Pink and orange decorative flowers    Orange and pink flowers


Διακόσμηση γάμου στο ροζ(2) 


Ροζ και γκρι του κασσίτερου. Δεν εννοούμε το ροζ το φούξια αλλά το πιο απαλό ροζ ,το χρώμα που έχει το απαλό ρόδισμα στα μάγουλα ενός μωρού.. Σε συνδυασμό με γκρι, το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε διακοσμήσεις εδώ και χρόνια, είναι ένας πανέμορφος και κομψός συνδυασμός χρωμάτων. Χρησιμοποιήστε κάποια διακοσμητικά διαμάντια τυλιγμένα με ροζ τούλι ή γυάλινα βάζα στο γκρι-ασημί με ροζ λουλούδια και κορδέλες και έχετε μια εκπληκτική εμφάνιση που θα δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες!


   
Real Weddings - A Romantic Outdoor Wedding in Marfa, TX - Gray and Pink Table Setting     pink and gray

Pink and Gray Wedding Color Palette, Décor Inspiration   


Vintage Γάμος με μπλε πορσελάνες της γιαγιάς!(3) 

  
Μπλε και λευκό.Το  Royal Blue το οποίο ακούγεται σαν να ανήκει σε έναν ναυτικό γάμο, εδώ θα το ονομάσουμε Blue Willow(μπλε της ιτιάς), όπως το περίφημο χρώμα της κινέζικης ιτιάς με το ίδιο όνομα. Η συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε είναι αγαπητή σχεδόν απ'όλους, και ιδιαίτερα από τους άντρες κάνοντας έτσι το έργο σας ευκολότερο έχοντας τις ευλογίες του μέλλοντα συζύγου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού κομμάτια μπλε και λευκής πορσελάνης για τα κεντρικά και τη διακόσμηση. Προσθέστε κάποια λεπτομέρεια κόκκινου για να μοιάζει με βασιλικό γάμο ή ηλιόλουστο κίτρινο που ταιριάζει καταπληκτικά με μπλε και λευκό και έτσι θα έχετε μια καταπληκτική παλέτα χρωμάτων.

   


      


     




Εν λευκώ...(4) 


Η ομορφιά του λευκού για έναν γάμο είναι απαράμιλλη. Υπάρχουν ωστόσο πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά τις λευκές αποχρώσεις,
όπως η απόχρωση της κρέμας, του ελεφαντόδοντου, του βουτύρου, σαμπανί, βανίλια, μανόλια, εκρού, μπεζ ... Η ανάμειξη διαφορετικών αποχρώσεων του λευκού μαζί στη διακόσμηση του γάμου σας μπορεί να δώσει απίστευτο αποτέλεσμα αν είστε προσεκτικοί σχετικά με τις επιλογές των τόνων των λευκών που χρησιμοποιείτε. Μερικά λευκά έχουν ένα γαλαζωπό τόνο,που δίνει μια δροσερή αίσθηση, άλλοι έχουν ένα καφέ τόνο, η οποία είναι πιο ζεστή. Το διασκεδαστικό μέρος σχετικά με τη χρήση πολλών λευκών είναι ότι μπορείτε να παίξετε με την υφή των υλικών κάνοντας έτσι τα λευκά να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα σκληρό λευκό τραπεζομάντιλο για την υποδοχή με ένα όμορφο χακί-λευκό (επίσης μια μορφή του λευκού!). Ένα runner δαμάσκο μαζί με γυάλινα λευκά δοχεία, όπως το κεντρικό γεμάτο με παιώνιες, τα τριαντάφυλλα, ντάλιες και όλα σε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκό και της κρέμας. Ακόμα και μαλακή λινάτσα στην απόχρωση του ελεφαντόδοντου,δίνοντας μια πιο φυσική υφή και ενδιαφέρον στα τραπέζια και τα κεντρικά σας.

   


      


(5) Κόκκινο και ροζ  


Με αυτό το συνδιασμό, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το κόκκινο
και το ροζ που θα επιλέξετε. Ζεστό ροζ και κόκκινο ... είναι λίγο βαριά ...ενώ απαλό ροζ και κόκκινο είναι πανέμορφα! Πρέπει πραγματικά να προσέξετε τη χρήση αυτής της παλέτας χρωμάτων για να αποφύγετε να μοιάζει λίγο με ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να μπορεί να είναι κομψό . Για μια κλασική εμφάνιση, βάλτε ορισμένες ασημί πινελιές όπως γυάλινα ασημένια βάζα και δοχεία στα κεντρικά σημεία. Οι φίλοι σας θα σας πουν τρελούς μέχρι να δουν το αποτέλεσμα στο γάμο σας....ενώ όταν θα το δουν θα σας πουν καινοτόμους και τολμηρούς!

         


            

1 σχόλιο: