Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ



  
Βάλτε τα χέρια σας και τη φαντασία σας να δημιουργήσουν κάνοντας γαμήλιες μπομπονιέρες για τους καλεσμένους σας !

Εάν δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε αυτό, επιτρέψτε σε κάποιον που έχει τη διάθεση και το χρόνο για να συμμετέχει στο γάμο σας για να δημιουργήσει τις μπομπονιέρες σας. Υπάρχει πάντα κάποιος που θα θέλει να βοηθήσει!Στρώστε τους στη δουλειά λοιπόν! Αυτές οι χειροτεχνίες είναι αρκετά εύκολες για οποιονδήποτε , αλλά δημιουργικές και αρκετά όμορφες για να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο αυστηρά πρότυπα.




Φακελάκι - τσάντα μπομπονιέρα

Φακελάκια είναι εύκολο να γίνουν, αλλά  μπορούν και να αγοραστούν σε δωδεκάδα από κάποιο κατάστημα. Το φακελάκι θα πρέπει να έχει ένα κορδόνι, αλλά μπορείτε να πάρετε κάποια καθαρή, οργάντζα κορδέλα για να δέσετε το φακελάκι σας για μια κομψή εμφάνιση. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Τοποθετήστε τα κουφέτα σε κάθε φακελάκι και δέστε με καθαρή κορδέλα.. Προσθέστε  μέσα στο φακελάκι ευχαριστίες και τα ονόματά σας σε ένα καρτελάκι, όχι μεγαλύτερο από ένα εκατοστό. Συμπεριλάβετε αν θέλετε και την ημερομηνία του γάμου.

 

Κεριά

Κεριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπομπονιέρες με πολλούς τρόπους .Τα κεριά μπορούν να είναι τυλιγμένα σε καθαρό, ύφασμα οργάντζα,και χωριστά τυλιγμένα τα κουφέτα και δεμένα μαζί με μια λεπτή κορδέλα σατέν.Επίσης πρέπει να περιλαμβάνουν μια μικρή κάρτα με το όνομα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου. Ένας δημιουργικός τρόπος για να παρουσιαστεί η κάρτα είναι το κόψιμο να είναι σε σχήμα καρδιάς..
Αυτά μπορούν επίσης να αγοραστούν πολύ φθηνά σε δωδεκάδα. Χρησιμοποιήστε μια γραμματοσειρά με καλλιγραφικά γράμματα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκτυπώστε με ασημί, μαύρο, ή οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει με τα χρώματα του γάμου σας.
Τα μεγαλύτερα κεριά είναι μόδα και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στις μπομπονιέρες. Μπορείτε να αγοράσετε κεριά στο χρώμα τις αρεσκείας σας και να τα διακοσμήσετε . Ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε τα κεριά είναι να χρησιμοποιήσετε χρώματα, σχήματα ,στρας, ή πολύτιμους λίθους.
Κοιτάξτε τα διακοσμημένα κεριά και  βρείτε ένα σχέδιο που σας αρέσει. Αντιγράψτε το στα απλά κεριά σας.  Τυλίξτε με ενός εκατοστού σατέν κορδέλα γύρω από το κερί με ένα συμπληρωματικό χρώμα ή  δημιουργώντας χρωματική αντίθεση!

 

Κουτιά δώρων
 

Διακοσμητικά κουτιά κάνουν υπέροχες και πρωτότυπες μπομπονιέρες με μικρό κόστος.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό βρείτε πλαστικά ή πολύχρωμα κουτιά σε σχήμα όπως τα κινέζικα take-out ή άλλα μοναδικά σχήματα και σχέδια.


                    

Λουλούδια 
 Η μπομπονιέρα είναι γρήγορη και εύκολη, και δεν περιλαμβάνει ζωντανά λουλούδια.
Δημιουργήστε φανταστικές μπομπονιέρες σε σχήματα λουλουδιών. Αγοράζοντας τα λουλούδια ξεχωριστά είναι πιο ακριβά από το να αγοράσετε ένα μπουκέτο λουλουδιών σατέν ! Με έναν κόφτη κρατήστε τα λουλούδια στο μήκος που θέλετε και απομακρύνετε τα περιττά φύλλα και τα κλαδιά τους.Οι γαμήλιες μπομπονιέρες μπορούν να δείξουν πλούσιες και ακριβές,με μικρή δαπάνη. 



 Σκεφτείτε αυτές τις προτάσεις και στη συνέχεια, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας να σας παρασύρουν...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου